Fredagsfavorit

Den här ultimata fredagslåten – som jag aldrig hade hört innan jag kom till Grekland – dyker upp titt som tätt när jag sätter mig på ett café för att jobba, och gör mig alltid så himla glad! Vet inte om Timi Yuro har någon grekisk anknytning eller om de bara har väldigt bra musiksmak i det här området … hur som helst, här får ni också lite extra guldkant på fredagseftermiddagen! Enjoy!

 1. Sebastian’s avatar

  Hej,

  Fin låt Camilla.

  Jag undrar vad som hände med Adams pryl? http://www.yachtisola.com/wordpress/?p=3265

  – Sebastian

 2. Christopher’s avatar

  Fin låt! Säkert extra bra en fredagseftermiddag på mysigt grekiskt hak…

 3. Camilla’s avatar

  Ja, visst blir man glad av den! Och Sebastian, vad som hände med Adams pryl – det är en lång historia, som han kanske berättar en dag … 🙂

  Camilla

 4. Gitta’s avatar

  Tack för den. Helt underbar. Kommer att bli min every Day Favorit!

 5. Johnny’s avatar

  Tack för tipset! Alltid kul med ny musik. Timi Yuro är nu med på min “Fredagslista” på Spotify. Ett annat tips är “Color him father” med Linda Martell som fick revival tack Vare Jill Johnsons “Jill i Nashville”.
  Fortfarande lika kul att följa er!
  /Johnny

 6. Camilla’s avatar

  Tack själv Johnny! Hade aldrig hört Linda Martell tidigare. Underbar röst och känsla – tror att hon får hamna på min “Söndag morgon”-lista!

 7. Johnny’s avatar

  En typisk Söndagslåt! Avsnittet med Linda Martell finns fortfarande på SVT-play med Titiyo som huvudperson. Intressant, sevärt och skön musik!

Adams förläggare

Collings-Förlag