Tillbaka till Zakynthos

Det är bara att erkänna – det händer inte lika mycket när man ligger i vinterhamn. Man umgås en del med sina engelska, norska och australiensiska grannar, fixar med båten och jobbar. Och så har vi väntat på besked om att få lägga ut resereportaget vi gjorde för Prime Time om Zakynthos i somras.

Om du vill drömma dig bort till en liten grekisk ö en stund är det bara att ladda ner artikeln som pdf här. Trevlig läsning!

 1. Carole Clothier’s avatar

  As ever, beautiful photos and fascinating text! The translation is not as good on the article as your blog, a pity as I know you write beautifully too and I hate to lose your chosen words! Hope you are both well and a big a great winter, you would both so love Turkey, as would your camera and recipe book! Love from us xxxxx

 2. Camilla’s avatar

  Dearest Carole, it pains me that you should have to make do with the crappy Google translation – and makes me very happy that you still make the effort to try and read our Swedish gibbering! I promise to read the article out loud to you (in English) the next time we meet 🙂

  Lots of love to you and Ian!
  C&A

 3. Agneta’s avatar

  Ni har fått min resnerv att vibrera än en gång! Precis en sådan plats att längta till, speciellt vid denna tiden. För vem kan låta bli att förföras av dessa bilder, mat och platser. Inte jag i alla fall…..

  Agneta

Adams förläggare

Collings-Förlag