Februari

You are currently browsing the archive for the Februari category.

Något som ofta slår mig när jag går omkring i den här vackra staden är att den är full av färger – även nu på vintern. Det är inte det att människorna klär sig särskilt färgstarkt, snarare tvärtom faktiskt. Men husfasaderna, restauranginredningarna, butiksskyltarna, de gröna palmerna, de ständigt närvarande mossos d’esquadra –Barcelonas egna snälla gatupoliser i sina lysande blå och neongula uniformer – och såklart den blå, blå himlen gör att det känns väldigt färgglatt här. Men det skulle förstås varit lika fint utan alla färgerna.

Ni vet den där känslan när man dukar upp första fikan på balkongen eller terrassen? Och tänker att nu, nu är det minsann vår på riktigt! Ungefär så kändes det här igår, så vi slängde ut kuddar och fikabrickor och bara njöt av solen och en helt ledig dag.

Kan också meddela att Jay-Jay lät lika underbart som alltid – och dessutom var mycket trevlig! Så nu vet han.

I kväll ska jag träffa en mycket kär vän från Sverige! Han har i och för sig ingen aning om att vi är kära vänner, men jag tänkte att jag kanske kunde berätta det för honom efter spelningen. Bara så att han vet, liksom.

« Older entries

Adams förläggare

Collings-Förlag