Vårdojjor

Kolla, kolla! Mina första!

Jag vet, folk gör det hela tiden, världen över (snörar på sig ett par Converse, alltså), men ändå. Tänk att jag aldrig ens har provat ett par förut. Men så kan det gå när man ger sig in på Barcelonas shoppinggator mitt under brinnande rea. Och säger man rebaixes här så menar man det – de flesta butiker har 50 eller 70% på allt i butiken, inget knusslande alltså. Ska se om jag rentav kan få med Adam på en runda också …

Ett axplock av mina fyndställen. Att kliva in på H&M blir dessutom ännu roligare när entrén ser ut som en nattklubb.

Och förresten, bara så att ni vet, den där våren jag pratade om tidigare i veckan var visst inte här för att stanna. Igår natt när vi vinglade hem från en av de andra bryggorna fick man se upp så man inte halkade på isfläckarna! Grrr …. Får hoppas att mina nya vårskor funkar som lockbete på värmen.

 1. Lina’s avatar

  hej, gratulerar till de nya vårdojjorna! och till inträdet i converseklubben – medlemsskapet gäller livet ut. hoppas ni har det gott!
  vi försmäktar lite på algarvekusten. jag drömmer om marocko, kryddor och marknader. johan om en större och snabbare båt. vi får se var det landar.
  take care!

 2. Linda’s avatar

  Spännande! Inte visste jag att du var en Converse-brud! Men, de passar till det mesta!

  Har du förresten sett att det finns svensk rågbrödsmix i tetrapak på ICA för utlänningar som längtar efter grovt bröd?

  Dags att lägga barn!
  Kram,
  Linda

 3. Annika’s avatar

  Underbart med riktig rea!!! Det enda jag har fyndat här hemma var en top på HM för 75 kr. Tack för boktipset! Kram

 4. Linda’s avatar

  Förlåt, ska naturligtvis vara rågbrödsmix på IKEA, inte ICA!

  Och det är inte bara Converse som passar till allt – även du passar i allt! (Som Cathrine och jag brukar säga när vi reashoppar och hittar ett plagg vi absolut inte kan ha -“Den här hade Camilla varit snygg i!” (och det är inte ironiskt!!!))
  Kram!

 5. Camilla’s avatar

  Tack Lina, jag inser redan nu efter ett par dagar att jag förmodligen kommer att bli en av de 80-åriga damer som knallar runt i nämnda sko i framtiden …
  Vi har det finfint här och håller tummarna för att du får känna nya dofter alldeles snart. Johans drömmar kanske får vänta lite till. Segla lugnt och fortsätt njuta!

  Linda, tack för brödtipset och inte minst den fantastiska komplimangen! Kan vara den finaste nånsin 🙂 Krama barn och man från oss!

  Hej Annika! Jo, underbart men nästan lite farligt. Jag tror att jag stod och fingrade på en kamelfärgad cashmeretröja på Massimo Dutti (nedsatt med 50%) i 25 minuter (tills personalen började kasta konstiga blickar på mig) och nu kan jag inte sluta tänka på den. Om det inte vore för det där med platsen i båten … Stor kram, och hälsa Per!

Adams förläggare

Collings-Förlag