Blixtsnabb fru – fångad med blixt

Ibland kommer man av sig lite i bloggandet. Sista veckorna har min kreativitet ägnats åt kunder och det egna bokprojektet. När vi lämnade Sverige var ett av målen med vår inplanerade Barcelonavistelse att bli klar med mitt manus, och nu är jag snart där: inom en månad eller två ska jag posta det till några väl valda förlag. Lika delar spänning och nervositet …

Men ibland måste man rensa skallen med en promenad på stranden. Min nyinköpta blixt har legat och pockat på uppmärksamhet och i lördags kunde jag inte hålla mig längre. Camilla snörade på sig sina joggingskor och jag hängde på med kameran i högsta hugg. Väldigt kul att experimentera med olika exponeringar på blixt och bakgrund! Här är några av mina första blixtbilder:

Ok, man måste kanske inte använda blixten till allt, särskilt inte när man har ljuset i ryggen.

Adams förläggare

Collings-Förlag