IKEA i båten #4

Det är helt klart i salongen han trivs bäst. I nio fall av tio sätter han sig bredvid Camilla …

Ju längre vi kommer i vår serie om oumbärliga saker från den kungliga hovleverantören IKEA, desto mer riktar vi in oss på rena överlevnadssaker. Filtstjärnan Kallt, som passande nog kan köras på 12 V likspänning är lika viktig under julhelgen som livflotten är under resten av året. De röda ljusstakarna Yngsjö sätter pricken över i:et och julstämningen är total.

 1. s/y SallyRuth’s avatar

  Ja, en av läsarna är ju jag då. Fast Umeå känns ju inte så exotiskt jmf med Japan. Lite tråkigt att jag inte kan skicka ngt mail till er som inte blir offentligt. Eller det kanske jag kan om jag kunde vill säga.
  Ha de bäst!
  Lisa o Janne

 2. Adam’s avatar

  Hej på er
  Vad kul att ni följer oss! Vi har också följt er fina blogg och ser fram emot att ni börjar skriva igen till våren. Faktum är att Umeå nog känns lika exotiskt som Japan gör just nu…
  Vi ses på Balearerna!

Adams förläggare

Collings-Förlag