After work ombord på Isola


Även om varken Adam eller jag har några regelrätta arbetstider känns det alltid lite extra lyxigt när man vaknar och inser att det är fredag (ibland får man fundera lite först innan man kommer på det). Det är svårare än man tror att släppa veckodags-tänket – i alla fall nu när vi är bofasta och har kommit in i något slags ”vardagslunk” – och jag vet faktiskt inte om jag vill göra det heller.

Det vore ju synd att missa något så trevligt som ”fredagsfrukost”, ”fredagsfika”, ”fredagslunch”, kanske en ”fredagsöl” vid tretiden och sist men inte minst så vill man ju gärna få gå på en riktigt schysst ”fredags-after work”! Bara varva ner lite och prata av sig om vad som hänt under veckan, om nya spännande projekt som är på gång, skvallra lite om kollegor och kanske planera in en kul fest. För allt det där kan vi faktiskt göra även om kontoret just här i Barcelona bara bebos av oss två.


Adams förläggare

Collings-Förlag