Holala!

Äntligen har jag lyckats luska ut var gatorna med alla de små, trånga, knasiga, ljuvliga, fullproppade, eleganta, stökiga, färgsprakande och fruktansvärt fingerkliframkallande vintagebutikerna ligger!

Eller åtminstone en liten del av dem. Nu när jag vet var jag ska leta hittar jag nya hela tiden, och utbudet verkar vara hur stort som helst. En del är välsorterade och finfixade, andra lite mer … kaotiska. Men en sak har de gemensamt – alla som jobbar där är så himla vänliga och trevliga och pratglada. Tror faktiskt redan att jag har fått några nya kompisar på favoritbutiken Holala i Raval.

Den här tjejen och jag fann varandra direkt!

Verkar lite sval, men jag tror att hon är superschysst när man lär känna henne.

80-talsretrobrudarna. Ganska coola, får se om det klickar mellan oss.

Hemma hos tjejerna på Holala. Mysigt.

  1. Lina’s avatar

    Oh, det ser vansinnigt fint ut om du frågar mig. Där hade jag också hängt om jag haft möjlighet. Blivit något byte därifrån? Kram!

  2. camilla’s avatar

    Jaaa, du kan väl komma hit så tar vi en heldag! Synd bara att vi är så långt ifrån varandra, fast vi är i samma land … Och jodå, det blev ett par fynd. Du ska få se.
    Kram!

Adams förläggare

Collings-Förlag

Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/16/149216/yachtisola.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/tarski/sidebar.php on line 4