Fredagsmys och jubileum

Fredagsmys, denna urgamla svenska tradition som går att spåra ända tillbaka Järnåldern lever vidare ombord på Isola. I vår utlandssvenska variant har dock ingredienserna fått justeras en smula; den ursvenska Tacosmenyn fick i gårdagens tappning lämna plats för lätt frästa färska sparrisar och himmelskt god Serannoskinka (inköpta på den överdådiga inomhusmarknaden Boquerian), till detta serverade Camilla en smarrig citronrisotto och på vinmenyn hittade vi en flaska Faustino VII för 4,50€ …

Någon TV har vi inte utrustat vår båt med så svensk familjeunderhållning à la Idol har fått lämna plats för DVD-filmer och en och en annan TV-serie. Den ständiga favoriten är MadMen och dagen till ära lyxade vi till det med två hela avsnitt!

Varför detta frosseri kan man fråga sig? Tja, till en början var det ju fredag, men två viktiga jubileum inträffade också igår: vi har spenderat vår första vecka i Barcelona och vår blogg hade för första gången över 500 unika besökare på en dag!

Adams förläggare

Collings-Förlag