Sportlov

Sista tiden har varit väldigt social. Dels har vi haft besök av min syster och hennes familj men vi har också råkat träffa en massa annat trevligt folk. Människor som vi har mycket gemensamt med och som vi gärna träffar igen när vi kommer hem till Sverige. Man blir allt lite förvånad när någon på en skidort känner igen oss från vår blogg, men det är minst lika förvånande när vi får höra att vi är sportiga typer … I mina öron är ordet sport till stor del nämligen förknippat med gymnastiklektioner, mögliga omklädningsrum, olika sorters bollar, lagsporter, flimrande tv-apparater och skrämmande stora ansamlingar av män som sjunger ofrivillig stämsång från kalla läktare. Men det är också förknippat med gym och löpning. Och allt det där vill jag befinna mig så långt ifrån som möjligt. Jag är definitivt ingen lagspelare, har ingen vidare bollsinne (tror jag) och kan inte förmå mig att utöva någon fysisk aktivitet bara för att stärka muskler eller öka konditionen. Däremot har jag inga problem med att ta ut mig så att jag drabbas av feber när jag har kul och t.ex. får leka skidåkare eller vindsurfare. Att vara fysiskt aktiv är inget mål för mig, men många av de saker jag gillar att göra innebär att jag är det. Därför börjar jag känna mig lite orolig för att det bara är några veckor kvar av skidsäsongen, och något säger mig att det fortfarande är lite för kallt att vindsurfa när vi kommer hem till Sverige … Men som tur är har Camilla en utmärkt lösning på problemet: vi ska köpa oss varsin mountainbike. När vi kör hem härifrån kommer vi att stanna till på Megastore i Bonn, prova ut och förhoppningsvis ta med oss två cyklar. Och att cykla mountainbike är ju jättekul! Om vi vågar packa upp dem innan vi når Sverige är det inte omöjligt att vi tar en testrunda i Amsterdam. Vi ska nämligen hälsa på Pia, Eric, Hilde och Isa. Hoppas att vi får lika fint väder som när de besökte oss i Barcelona för 5 år sedan!

Pia, Eric, Hilde och Isa i Barcelona 2011

 

 

 

 

 1. Kent & Johanna’s avatar

  Oj vad vi saknar Limone och ert trevliga sällskap! Jag tror knappt det är sant att vi varit där igen och upplevt byn och berget från dess bästa SOLIGA sida. Med bästa snön dessutom! Med härliga nya bekantskaper.
  Sitter här och tittar ut över ett disigt och kallt Öresund. Solen tittade fram och värmde oss en stund igår, som för att tala om att våren och värmen är på väg. Så småningom. Tror inte ni behöver ha så bråttom hem för den sakens skull.
  Men vi ser verkligen fram mot att träffa er igen när ni väl landat i Skåne. Hoppas vi kan fresta er med roliga cykelturer på Kullaberg! (Vi kan ju börja med någon av de lättare rundorna så det inte blir alltför sportigt 😉 )
  Dessutom ser Kimelina verkligen fram mot att träffa Camilla och höra mer om det vi pratade om 🙂
  Ha det så bra nu och passa på och njut av sol och snö så länge ni kan!
  Vi ses!
  Kent & Johanna

 2. Adam’s avatar

  Hej på er!
  Bara så ni vet så var veckan ni var här årets bästa – bra tajming! Just nu är det lite blandat: några fantastiska dagar (med bl.a. 80 cm nysnö …) och någon grå dag. Men det märks tydligt att våren är på väg. Träden utanför La Grögia har slagit ut helt och i dag såg vi skidåkare i shorts … Ganska märkligt med tanke på att det nu är 280 cm snö i backarna. Vi stannar till tisdag och sedan kör vi ner till Nice och stannar i Anders och Ingelas lägenhet ett par dagar:-) Har förstått att ni besökte Isi och är själva sugna på ett besök. Vi ser verkligen fram emot att träffa er igen och testa cyklarna på Kullaberg! Tror inte att mountainbike kvalar in som sport för mig – det är mer som tivoli:-) Camilla kan säkert sälja in sitt arbete till Kimelina, det är hon bra på!

  Ses snart!
  /Adam & Camilla

 3. Sebastian’s avatar

  Hej och hälsningar från Finland!

  Var kommer ni att spendera sommaren?

  Ha en skön sommar!
  -Sebastian

 4. Adam’s avatar

  Hej Sebastian,
  Vad kul att höra ifrån dig! Vi har faktiskt inte bestämt oss än … Beror lite på bygglov och väder i Sverige. Vi är ganska sugna på att hälsa på Johan och Malin när de kommer till Kanarieöarna med båten i sommar.
  Hälsningar från oss båda!

 5. www.’s avatar

  MontiMa tutti chi??ma parla per te!Io non sono mai stato preoccupato, tu invece vatti a vedere quanti statistici hanno partecipato alla stesura dell’ultimo rapporto IPCC

 6. www.’s avatar

  Spennende! Gøy å bli lagt merke til blant alle de store :)Har også noen bekjente som har vært på cupcakes-kurs med Manuela, tror du har noe å se frem til.Utrolig så lik lillesnuppa di er på storebroren sin!Klem fra Ena

Adams förläggare

Collings-Förlag