En osedvanligt seg söndag

Det här var i går kväll. Då var jag piggare. Och så här glad blir man när man bjuder hem en trevlig båtgranne på lördagsmiddag och får en överdådig blomsterbukett!

Ibland när huvudet känns lite som en mjölkkastrull som har kokat över (och man bara väntar på att någon ska plocka bort det sega mjölkskinnet) behöver man en helt igenom lättjefull, dekadent och icke-produktiv söndag. Kan vara lättare sagt än gjort, men jag tror faktiskt att jag lyckades i dag. Adam fuskade lite och byggde en pryl eller två. Men man kopplar ju av på olika vis.

Efter lång frukost följt av förmiddagskaffe i sittbrunnen hos gårdagens middagsgäst masade vi oss i väg till stranden för att njuta av solskenet. Stannade till på surfklubben Milo Beach och kom på att det nog var dags för lunch.Mätt och glad. Dags för strandpromenad

med sällskap

i skarpt solljus

Njöt av allt det gröna och nyutsprungna

Fast de här topparna har sett bättre dagar …

Inte riktigt så illa än

Se där, ett blogginlägg som saknar såväl syfte som mening. Känns som en passande avslutning på dagen. Hoppas ni hade en lika skön söndag!

Adams förläggare

Collings-Förlag