Bomber och granater

Nix, det här är inte en nattbild tagen med världens kraftigaste blixt – däremot är det en ganska talande bild över hur aprilväder i Grekland kan se ut. Ena sekunden sitter man på däck i shorts och andra sekunden kastar sig ett svavelosande moln fullt av åska och hagel över båten. Hjälm rekommenderas om man inte ska drabbas av hagelhuvudvärk.

  1. www.’s avatar

    Joel: Hmmm…maybe I got a little too explicit. It's hard to strike the right note when you're doing stuff like this.I wanted the girl's dialogue to be innocent, but the giant interprets it the wrong way. Maybe the way I've got it makes it seem like she's overtly coming on to him, which isn't something that character would do. Maybe I'll make an adjustment. Thanks for the crit!

  2. www.’s avatar

    Interesting pics of your characters. I would not have seen Adrian Pasdar or Jenna Elfman has the main characters, but they fit and that sweet Henry.. Well he just tugs on my heart strings..Good choices..

  3. kredit 6500 euro qualifikation’s avatar

    Habe auch das Problem, das ich seid Wochen nicht in meinen ICQ-Account reinkomme. mach mir da schon Sorgen, ein Kumpel meinte das er gehackt wurde und dummerweise ist keine E-Mail-Addy hinterlegt.Den Support erreicht man auch nicht, nur wenn man nen Business hat loool

Adams förläggare

Collings-Förlag