Tre timmar i en helt annan värld

Bättre än all världens vitamindrycker och ljusbehandlingar

När januari ligger som en tung regnblöt filt över en och dagarna känns som om de bara är en transportsträcka från det att man lämnar den varma sköna sängen på morgonen tills att man kryper ner i den igen framåt nattkröken, och timmarna däremellan mest är fyllda av jobbtimmar framför datorn – då är det viktigt att inte glömma bort de där sakerna som får en att lyfta och sväva iväg en liten stund.

Jag har ju berättat om vår fina biograf här i Lefkas förut, som bland annat visar direktsänd opera från The Metropolitan i New York, och i måndags kväll fylldes den lilla salongen av människor som liksom jag ville drömma sig bort i några timmar … Den här gången var destinationen Covent Garden i London där vi fick njuta av The Royal Ballets uppsättning av den überromantiska balettklassiker Giselle, full av hjärta och smärta och överjordiskt vacker dans. Rekommenderas helt klart som vinter-pick-me-up. Jag svävar fortfarande på moln. Och det har slutat regna.

Titta bara. Vem kan motstå det här?

Natalia Osipova och Carlos Acosta. Alla bilder kommer från Royal Opera House.

 

Adams förläggare

Collings-Förlag