Tack På Kryss!

Att få sin egen bok utgiven av ett förlag är en fantastisk känsla. Det tog över 15 år för mig att göra klart manuset, och även om bara två av dessa år gick åt till att skriva fanns historien med mig i tankarna hela tiden. Jag har ingen aning om hur många timmar skrivandet, sökandet efter förlag, redigerandet mm tagit, men det rör sig om många tusen. Min förläggare har också lagt massor av tid på att skicka ut recensionsex och försöka få diverse medier intresserade – men det är inget lätt arbete. Konkurrensen är stenhård och de stora förlagen har lättare att nå ut, särskilt som en del av dem äger tidningarna som recenserar och bokhandlarna som säljer dem. Och just därför blir man lite extra glad när något som det här dyker upp!

På Kryss har skrivit en hel del de sista åren om vad som kan göras för att locka ut yngre generationer på havet och jag hoppas att min bok kan bidra med inspiration. Jag är rädd för att många tror att äventyret bara existerar i dataspel och fantasylitteratur, men inget kunde vara mer fel – på en båt börjar det så fort man kastat loss!

P.s. Naturligtvis är vi medlemmar i Kryssarklubben och Medelhavsseglarna. Båda har bidragit med inspiration och värdefulla tips som hjälpt oss att förverkliga vårt nya liv. Om någon ansvarig hos er läser det här – hör gärna av er. Jag hjälper gärna till med rekryteringen.

 

 

Adams förläggare

Collings-Förlag