Tre veckor senare

Kall januarieftermiddag. Men inne hos frukthandlaren är det varmt och skönt.

2014 verkar vara ett väldigt sympatiskt år, att döma av det lilla vi har sett av det än så länge. Det smög sig på lite försiktigt, utan att göra allt för mycket väsen av sig och utan att avkräva oss på uppfyllandet av några ouppnåeliga nyårslöften. ”Att göra saker som får mig att må bra” tyckte jag kändes som ett lagom diffust och genomförbart löfte. Rymmer dessutom tolkningar från stort till smått.

En nattmacka till exempel, det mår man ju alltid bra av. Gäller att se upp för den där övervakningskameran i taket bara.

 1. Madelene’s avatar

  Hej,
  Din blogg har blivit nominerad till Bästa Fotoblogg i Supersavertravels Travel Blog Awards 2013! Travel Blog Awards är en utnämning där vi tillsammans kommer att nominera och rösta fram de skönaste resebloggarna i fem olika kategorier.
  Ju fler nomineringar en blogg har, desto större är nämligen chansen att komma till final! Du kan hämta hem en widget till din blogg – den gör det lättare för dina läsare att nominera och rösta på dig! Widgeten hittar du här: http://www.supersavertravel.se/tavling/travel-blog-awards/2013/fotoblogg.
  Vinnarna inom respektive kategori kommer förutom den stora äran även att vinna en utgivning av sin blogg i bokform hos BoDTM – Books on Demand! Lycka till 🙂 Med Vänliga Hälsningar Madelene

 2. Camilla’s avatar

  Hej Madelene,
  Vi tackar och bockar för nomineringen, och ska göra allt för att fortsätta känna oss förtjänta av den!

  Hälsar Camilla och Adam

Adams förläggare

Collings-Förlag