Tack Camilla!

För att du i hela 28 år stått ut med mig. Själv är jag emellanåt oerhört trött på den där personen du är gift med. Eftersom vi delar nästan all vår tid tillsammans är jag rädd att jag ibland tar dig för givet, och om det är så ber jag om ursäkt. Du är värd all uppmärksamhet.

Hoppas att du vill dela minst 28 år till med mig!

Puss!

 1. Camilla’s avatar

  Minst 28 år till. Är redan nyfiken på vad vi gör och var vi bor då! Och inte minst hur du ser ut som 73-åring … stilig som tusan, tror jag. Och du är faktiskt inte särskilt svår att stå ut med ♥
  Puss!

 2. Lina’s avatar

  Ni är BÄST <3

 3. Lenny & Gina’s avatar

  Hey Adam & Camilla, We love keeping up with your web site. Glad to see you decided to spend more time in the Ionian. Such a wonderful part of the world for so many reasons. We agree that discovering simple places on your own is half the fun. We are still in the BVIs and hope to head north early next year. Love your photos.

 4. Adam’s avatar

  Hi Lenny & Gina!

  Sorry for late reply … It’s great to hear from you and we really hope to see you again! We heard rumours that you might come back to the Med … But heading north from BVI sounds like something we would like to do. Are you thinking about Intra Coastal Waterways?

  BBQ is not really BBQ without you☺

  Take care!

  Tack Lina!

  Nu får ni snart ta och packa nya båten … Vi saknar er!

  Kramar!

Adams förläggare

Collings-Förlag