Born again!


Så kom äntligen vinden. Först en dag med full storm (då vi hade fullt upp med att hålla efter båten) och idag en ganska lagom, om än byig vind. Det är faktisk nästan 25 år sedan jag fick användning för mina surfprylar och sist jag testade var när min gode vän och kollega Andreas hyrde utrustning under en chartersegling i Kroatien för 10 år sedan. Utan minsta självkritik eller insikt om mina 45 gångna år skred jag till verket. Och tänka sig – det var precis som att cykla! Vinden var byig och det tog inte lång tid innan mjölksyran i mina armar gjorde sig påmind, men vad gör väl det – det var faktiskt precis lika kul som jag mindes det! I kväll kommer jag att somna med ett fånigt leende på läpparna!

Få se – visst var det väl så här man gjorde?

Det gick ju bra. Bara att skota hem …

Och ta sikte på horisonten

Första jippen

Och lite speed. Måste säga att jag blev ganska imponerad av hur snabb min nya bräda är.

Adams förläggare

Collings-Förlag