Nu är vi mätta!

Ibland dyker det upp jobb som är svåra att tacka nej till. För ett tag sedan fick vi en förfrågan från ett svenskt resemagasin om ett reportage om Zakynthos. Fokus skulle ligga på mat och dryck och efter en betänketid på cirka en halv sekund tackade vi ja. Utrustade med kameror, ett par olika objektiv och stativ har vi nu flängt kors och tvärs över ön i en hyrbil. Vi har ätit mängder med god mat, träffat intressanta människor och tagit en bra bit över tusen bilder. Allt ifrån små hemliga bergsbyar till packade charterstränder har besökts på vår resa. Nu återstår arbetet med att gå igenom alla bilder, gallra och justera färger mm. Vi har fortfarande en del fakta att kolla upp men texterna är i det närmaste klara nu (även om vissa av oss inte kan låta bli att fortsätta pilla med dem). Så fort reportaget är klart och tidningen är tryckt hoppas vi på att kunna lägga ut det här på bloggen.

Mot nästa restaurang!

Vad ska vi äta idag?

Det får nog bli grillat

Utanför avspärrningarna …

får man de bästa bilderna …

på de största attraktionerna!

Camilla jagar …

strandraggare?

 1. Adam’s avatar

  Hej Adam,
  Jag minns att ni hade en tv på skottet i er HR. Hur satte du upp den utan att kablarna syntes? Vad hade du för antenn och digitalbox?

 2. Sebastian’s avatar

  Hej Adam och Camilla,

  Det var jag som presenterade mig på Banana beach i förra veckan. Er artikel är kanske redan klar, jag är tillbaka i Finland, men ni är fortfarande i trakterna så tänkte rekommendera några restauranger vi gillade:
  Nico’s taverna nära Makris Gialos, Aperitto i Agios Sostis och Tire Bouchon i Zante.

  Möjligt att få bilden på mig och Camilla skickad per e-post?

  Med vänliga hälsningar,

  Sebastian

 3. Camilla’s avatar

  Hej Sebastian,
  Tack för rekommendationerna, vi tar dem nästa gång vi kommer till Zakynthos! Jättekul att ses och få prata en stund, och på en av våra favoritöar dessutom.

  Jag skickar gärna över bilden till dig – och kunde faktiskt inte låta bli att visa upp den 🙂

  Ha det fint!
  hälsar Camilla och Adam

 4. Annika Soulcityguide’s avatar

  Underbart! Det verkar vara ett superhärligt ställe.
  Kram till er 🙂

Adams förläggare

Collings-Förlag