Hemlig agent

Sista semesterlunchen på Vlikho Yacht Club. Mycket trevligt ställe med stor bokbytarvägg, fin utsikt, god mat, bra wifi … här ska jag nog kunna inreda ett trevligt kontor någon dag.

Mina lata semesterdagar är slut nu. De var inte så många, men väldigt intensiva (det vill säga intensivt lata) avstressande och sköna. Men eftersom jag har ett par olika deadlines att hålla reda på under hösten och kände att det började klia i fingrarna så satte jag igång med ett sprillans nytt översättningsprojekt i går. Jag skulle så gärna vilja berätta mer om både den stora biografin jag har jobbat med hela våren, och fortfarande jobbar med, och den här nya boken – otroligt spännande projekt båda två – men eftersom de inte kommer att ges ut förrän nästa vår är de fortfarande hemligstämplade av Leopard förlag. Så jag sätter på mig hatt och svarta solglasögon och jobbar vidare i all hemlighet … och testar alla nya arbetsplatser som finns att upptäcka på båten!

Det känns som om någon spionerar på mig …

Fortfarande

Jag skulle kunna berätta vad jag gör, men då måste jag döda dig efteråt.

Adams förläggare

Collings-Förlag