God morgon!

En helt annan utsikt än vi är vana vid … så vackert att det nästan gör ont i ögonen. Órmos Vlikho på Lefkas ostkust passar utmärkt när man inte vill göra något annat än att njuta av några dyrbara, helt lediga semesterdagar, bada, läsa, utforska kusten med dingen, läsa lite mer, dricka lite kaffe, bada igen, vakna tidigt och gå omkring på det daggfuktiga däcket och försöka förstå att det här är vårt liv nu. Måste fortfarande påminna mig själv att andas långsamt ibland, men de här omgivningarna gör underverk för kropp och själ.

Om jag vänder mig om

Den här vinkeln funkar också

Första morgondoppet avklarat

Och så lite frukost

  1. Oliver’s avatar

    Hej Adam!
    Jag har läst din bok ” Doktor Kessners hemlighet” och jag tycker den är superbra. Boken är både rolig, spännande och intressant. Det intressanta med boken är att Finn påminner lite om mig. Han är lite äldre men annars är vi nästan likadana. Både jag och Finn bor på en segelbåt. Vi har båda seglat från Sverige till Västindien och jag har varit på några ställen som Finn också har varit på t.ex. Antigua, Guadeloupe och Iles des Saints. Jag har lånat boken av Kendipi, men skulle vara kul att ha den på läsplattan också./Oliver

Adams förläggare

Collings-Förlag