Fredad zon

Här lyser flitens lampa

När man ser den här bilden skulle man kanske kunna tro att vår båt är en väldigt lugn och harmonisk miljö att sitta och jobba i – och det är den verkligen, ibland. Men inte just nu. Vad bilden inte visar är det inferno av verktyg, brädhögar, avslitna teaklister, spån, flisor, halva väggstumpar och tjutande och vinande såg-, slip- och borrmaskiner som omger mig. Om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att Adam hade tappat förståndet helt och hållet och försöker slå vår båt i spillror. Men jag avvaktar med tillförsikt och försöker stänga öron och ögon för allt som händer runtomkring. Just nu har jag helt enkelt för mycket jobb för att låta mig distraheras – hur spännande och lockande det än är att följa det som händer bakom min rygg.

Vad är det han gör egentligen? Vad ska det bli? Vi får väl se …

Adams förläggare

Collings-Förlag