Brädad!

Camilla har bestämt sig för att lämna mig. Tydligen så duger inte byggslusken jag har förvandlats till längre. Redan förra helgen började jag ana oråd. Vi var ute på en barrunda i Preveza med våra vänner Iliana och Konstantinos och plötsligt såg jag att tjejerna smidde planer. Det här kan inte sluta väl, tänkte jag, och det gjorde det inte heller. Så från och med i morgon är jag ensam här på båten.

Akta du så jag inte tar din fru ifrån dig! 

Tänk om Adam hade lika mycket hår!

Okej, det blev kanske lite väl mycket kvällstidningsdramatik i det här inlägget … I ärlighetens namn bör jag nog tillägga att jag också var inbjuden till Ilianas hemstad Nafplion. Passande nog har Iliana och hennes föräldrar ett par lägenheter som de brukar hyra ut där, och eftersom hon sedan tidigare hade planerat några dagar i sin hemstad blev vi erbjudna att följa med och låna en av dem. Men jag börjar känna mig lite stressad över att hinna med alla projekt jag satt igång här i båten. Medan jag hamrar och spikar kommer Camilla att sitta på en terrass 10 meter från havet och översätta sin senaste bok …

Så här såg det ut utanför varvsområdet i går:

 

 

 

 

  1. Niels B.’s avatar

    Adam jeg har fulgt jeres blog siden i begyndte, i har altid stået for mig som virkelig gørelesen af en drøm, dig og Camilla så jeg håber ikke Camilla har forladt dig “for good” ???

  2. Adam’s avatar

    Hej Niels

    Du är en trogen vän! Hoppas att vi kan fortsätta att inspirera länge till. Glädjande nog är Camilla tillbaka och vi kämpar för fullt med att äta upp alla ätbara gåvor hon fick med sig hem.

    Hälsningar Adam

Adams förläggare

Collings-Förlag