Tack #2

145 röster! Så många tyckte att Doktor Kessners hemlighet skulle få Augustpriset på Vi Läsers hemsida. Jag är överväldigad, stolt och framför allt tacksam för alla röster!

Faktum är att min bok ledde under nästan hela helgen men tvingades se sig slagen av en författartrio som nominerades till Augustpriset. Manne gräver ett hål gick om i går och Doktor Kessners hemlighet petades ner till en andraplats. Vad kan man dra för slutsats av det här? Jag måste helt enkelt valt fel titel ­– uppföljaren ska heta Doktor Kessner gräver ett hål, då måsta jag ju bara vinna Vi Läsers omröstning nästa år!

 1. Manne’s avatar

  Jag tror inte det hänger på titeln faktiskt utan på att jag tjatade och tjatade och tjatade på mina facebookvänner tills alla hade lagt sin röst på min bok – bara för att få tyst på mig 😉 Det faktum att jag är en fiktiv illustrerad kille på fem – sex år gör ju att jag inte har några hämningar alls på fejjan. Och så är jag ju en helt okej bok också. Det hjälper. Men någon “riktig” augustnominering fick jag ju dessväre inte.

  Nyfiken på din bok. Jag GILLAR titeln. Doktor Kessner låter ju onekligen som en skum typ. Ska läsa den så fort jag växt på mig lite. Segla lungt. Manne.

 2. Adam’s avatar

  Hmm – den där Manne verkar vara en riktig liten filur! Tror nog att jag måste berätta för dina föräldrar att du har ett konto på fejjan. Doktor Kessner hörde av sig förra veckan och berättade att han smide lömska nazistiska planer för sina konkurrenter. Som tur var lyckades jag övertyga honom att begrava dem i ett djupt hål – du måste lova att bränna planerna om det var ditt hål han använde sig av!?

  Finn hälsar att han gillar din stil!

  /Adam

  P.s. Hälsa Kalle

Adams förläggare

Collings-Förlag