Tack!

Tänk vilka snälla läsare vi har! Det är bland annat er förtjänst att min bok syns bättre ute i bokdjungeln och att beställningarna börjar komma in – tusen tack!

Min förläggare Niklas har stora visioner och tror stenhårt på Doktor Kessners hemlighet, så hårt att han har anmält den till Augustpriset i barn- och ungdomskategorin! Minst sagt smickrande och väldigt optimistiskt tänkt … Därför tänkte jag be er om en sista lilla tjänst (lovar att lämna er ifred sedan). Det är nämligen så att tidningen Vi läser just nu frågar sina läsare vilka böcker de tycker ska nomineras till Augustpriset, och från och med i dag (fredag) kan man rösta på barn- och ungdomsböcker.

Om du tycker att ett klassiskt seglingsäventyr, helt befriat från trollkarlar, vampyrer och varulvar, borde tillhöra de nominerade – gå in och lägg din röst här (ett klick så är det klart).

P.s Bilden ovan kommer från omröstningen i kategorin skönlitteratur. Det visade sig dock vara fel område och redaktören ryckte ut för att stoppa fler från att rösta.

Adams förläggare

Collings-Förlag