Tävling – vinn Doktor Kessners hemlighet!

Hej på dig, läsare

Jag tänkte be dig om en tjänst. En tjänst som skulle betyda väldigt mycket för mig. Och som tack för hjälpen kan du bli en av tre som vinner min bok Doktor Kessners hemlighet i e-boksformat.

Nu har jag ju redan tjatat en del om min bok här på bloggen, men om det är någon som har missat den kan jag rekommendera Provläs och Smakprov Där ligger de fyra första kapitlen ute och bara väntar på att du ska läsa dem. Om du har en iPad eller iPhone kan du även ladda ner dessa fyra kapitel från iTunes. Hitintills har två bokbloggar recenserat och Jennys bokstavliga vardag utnämner den till bästa bok (i konkurrens med bl.a. Mikael Niemi och Sara Kadefors) under september månad. Recensionerna hittar du här och här.

Och nu till den där tjänsten. Jag vill helt enkelt be dig att hjälpa min förstfödde att synas bland höstens alla böcker. Det är många som slåss om uppmärksamheten och ju fler recensioner, rekommendationer och betyg som delas ut – desto större utrymme får den hos nätbokhandlare, och fler får reda på att den finns.

Så här ska du göra för att vara med i tävlingen
1. Skriv några rader om boken på iTunes, Goodreads, Boksidan m.fl., betygsätt den på Adlibris eller Bokus, berätta om den på din blogg, tipsa din favoritbokbloggare att läsa den, be en bokhandlare att beställa den, övertala ditt lokala bibliotek att ta in den eller produktplacera den lite diskret på soffbordet i ett morgonteveprogram …

2. Skicka ett mail till niklas@collingsforlag.se innan den 12 oktober och berätta vad du gjort och/eller skicka en länk till ditt bidrag.

3. Inom några dagar kommer ett mail från Niklas där han berättar att du är den lycklige vinnaren till Doktor Kessners hemlighet som e-bok …

Om det här har gjort dig intresserad men hellre vill läsa min äventyrsroman som svanenmärkt pappersbok går det alldeles utmärkt att beställa den här och här.

P.s. Ombord på vår nya båt går renoveringsarbetet vidare och vi lovar att lägga ut lite fler bilder snart!

 1. Ralph Andersson’s avatar

  Eloge till C för era fina bilder – om det nu är C som tar bilderna. Annars är den en eloge till A. Eller kanske till er båda två 🙂

 2. Camilla’s avatar

  C tar med glädje åt sig elogen för cirka hälften av bilderna i bloggen (i synnerhet de där A är motivet) och överlåter resterande hälft av elogen till nämnda A.

  Tack för komplimangen, Ralph!

 3. Andreas’s avatar

  Recenserat på iTunes Store. Men jag hoppar över tävlingen, har ju redan boken 🙂 Hoppas att ni har det fint annars och att arbetet med båten går framåt. Vi hörs!

 4. Adam’s avatar

  Hallå Andreas,
  Det var inte illa! Måste säga att jag känner mig hedrad och fick något fuktigt i ögonvrån av din recension. Särskilt kul är det att med tanke på att du tillhör dem som kan skriva på riktigt – fortfarande den bästa copy jag har haft nöjet att arbeta med☺

  Tusen tack!

Adams förläggare

Collings-Förlag