Dags att dra!

Nu kör vi hem. Hem till vår nya båt som står på landbacken i ett land vi bara satt våra fötter i två gånger förut i våra liv. Efter lite drygt fem veckor som inackorderade hos vänner och familj i Sverige börjar vi känna oss redo för en egen lya. Tack alla ni som har skämt bort oss under den här tiden! Det har varit de mest sociala veckorna i våra liv och vi har känt oss hemma hos er alla. Hoppas att ni kommer och hälsar på oss i Grekland så att vi får möjlighet att göra samma sak för er.

Under den här tiden har vi hunnit med att köpa en stor gammal bil som förhoppningsvis tar oss hela vägen ner till Marseille. I Marseille har vi hyrt en container där hela vårt bohag från vår gamla båt ligger och väntar på oss, och så fort vi har hämtat upp det kör vi vidare till Venedig, tar färjan till Igoumenitsa (i Grekland) och flyttar in. Dessutom har jag haft det stora nöjet att vara med på releasefesten för min bok, göra ett par intervjuer och försöka ta in känslan av att boken verkligen blev av! En minst sagt surrealistisk upplevelse.

Grekland – here we come!

 

 

  1. Matt’s avatar

    You guys are an inspiration. Rock on!

  2. Camilla’s avatar

    Thanks Matt, you don’t know how happy that makes us! That is exactly our intention, and we will definitely try to keep on doing it – both the inspiring and the rocking!

    Camilla and Adam

Adams förläggare

Collings-Förlag