Release!

Äntligen blir det av! Min äventyrsroman lämnar tryckpressarna om några dagar och förlaget ställer till med releasefest. En inbjudan har gått ut till vänner och bekanta men vi kände att det saknades något – nämligen du som läser det här. Collings Förlag har därför ett begränsat antal platser reserverade för våra läsare. Om du är nyfiken och råkar befinna dig i Malmötrakten den 25 augusti är du varmt välkommen. Anmäl dig till niklas@collingsforlag.se och skriv Yachtisola som ämne.

Isola är nu på väg upp för Europas kanaler med de nya ägarna. Vi saknar henne redan men mest av allt är vi sugna på att sjösätta vår nya båt. Ni vet den där stora som ligger på land i Grekland. Om några veckor är det dags – fortsättning följer …

P.s. En lite mer lättläst inbjudan hittar du här

 1. Lisa’s avatar

  Hej! Hoppas släppfesten var bra. Så kallar man det i Värmland där vi bott en massa år. Vi kom just till Cleopaara Marina i Preveza. Båten på land, lite fix innan sjösättning. Var har ni er båt? Hälsningar Lisa

 2. Adam’s avatar

  Oj, grattis! Synd att jag läste bloggen först idag. Var ju i Trelleborg och tävlade och hade vägarna förbi Malmö. Ska bli spännande att följa er nya båt.

 3. Adam’s avatar

  Hej Janne och Lisa

  Har precis varit inne på er blog och blivit inspirerad! På tisdag kväll avgår färjan från Venedig och ett dygn senare angör vi Igoumenitsa. Vår båt ligger på ett litet varv bara ett stenkast från Preveza (inte ett av de stora på andra sidan).

  Hoppas att vi ses snart!

  Hej Adam

  Vad synd att du missade releasefesten! Det blev ett rejält party med över hundra besökare. Ska försöka skriva klart uppföljaren så fort som möjligt så att du kan komma på nästa release istället …

 4. Adam’s avatar

  Kanon det, nu har vi seglat hem båten vår. Det tog oss 12 dagar från Rotterdam till Malmö.

Adams förläggare

Collings-Förlag