En liten stund så var vi fem

Vadå, man har väl sjöben?

Vi blir lika glada varje gång någon av våra vänner bestämmer sig för att ta en spontan semester i närheten av platsen där vi råkar befinna oss för tillfället; den här gången var det våra kompisar Pelle och Emma och deras supercoola dotter Hilma – som inte alls tyckte det var något konstigt att först placeras i en liten gummijolle och bli transporterad ut i vattnet till en lite större båt och sen tillbringa dagen där, segla lite, bada, komma till ett nytt ställe, bada lite mer, segla tillbaka – som hälsade på oss. Kanske lite spring i de ettåriga benen efter en hel dag förstås, men vem får inte det? (Ja, alltså inte i de ettåriga då utan snart 43-åriga, närmare bestämt om 27 timmar! Bara en liten passus.)

Och vi blev förstås extra glada att de ville hälsa på oss just i Port de Soller, en av våra favoritplatser på Balearerna!

Pelle och Hilma känner in stämningen. En av dem något skeptisk än så länge …

Här spills ingen tid, på med badbrallorna!

Tjejsällskap på båten – det gillas!

Inte Phi Phi Leh, men väl Cala Calobra

Början på en alldeles utmärkt supé i solnedgången

Och något svalkande i den 25-gradiga kvällen

  1. Pelle & Emma’s avatar

    Tack för några underbara dagar på Mallis. Och tack för att du inte lade upp den … magstarka… bilden tagen en halv sekund efter dykfotot ;D Vi skickar några av våra bilder på mail inom kort.

  2. Camilla’s avatar

    Tack själva för besöket! Alltid lika kul att ses 🙂 Och vi har fortfarande inte lyckats ta oss ifrån Port de Soller … det är alldeles för fint här! Men snart.

    Kramar från Camilla och Adam

Adams förläggare

Collings-Förlag