Stora bokbytardagen!


Äh, jag ville ändå inte skiljas ifrån den …

Ingen har väl missat att det är Stora bokbytardagen i dag? Tänkte jag och hoppade i dingen och rodde in till stranden med ett gäng väl använda och älskade böcker. Här på Ibiza borde man väl kunna stöta på en hel del intressanta böcker med dito ägare som skulle vilja byta till sig några vältummade klassiker. Men icke. Varken The Great Bookswapping day eller El gran día del cambio des libros (eller vad det nu skulle kunna heta på engelska och spanska) verkar ha uppfunnits än – eller så sammanfaller de i alla fall inte med den svenska bokbytardagen. Jag fick sitta alldeles ostörd med min lilla bokhög och såg inte till en enda annan bokbärande person på hela stranden. Attans.

  1. Amanda’s avatar

    Nu har jag fått hem mitt ex av Den nya Isabel 🙂 Tack så hemskt mycket! 🙂

  2. Camilla’s avatar

    Hej Amanda! Det var så lite, och tack själv – hoppas du gillar den!
    Hälsningar Camilla

Adams förläggare

Collings-Förlag