Man får visst ha skorna på bordetÅtminstone när de är så här fina! De här ballerinorna har funnits i mina tankar ända sen vi lämnade San Antoni förra hösten; jag såg dem i ett skyltfönster men hann inte prova … men de stod snällt kvar och väntade i butiken. Som att gå på moln.

Efter en liten odyssé på sydvästra kusten är vi alltså tillbaka i San Antoni, där vi har kurat ut en storm, och den här gången bestämde vi oss för att lyxa till det med några övernattningar i Club Nautics marina – mest på grund av att jag hört rykten om att det fanns vattenfallsduschar i badrummet (sant!) och eftersom priset var väldigt överkomligt så här i början av säsongen (16€/natt) så slog vi till med fyra nätter.

 En liten välkomstpresent från marinan

Men nu är det ju inte så att storm innebär regn och rusk och kyla i de här trakterna, det är fortfarande soligt och varmt så i stället för att sitta och tjura i båten passade vi på att hyra en scooter och ta en närmare titt på inlandet. Utrustade med kameror och anteckningsblock (både fysiska och mentala) har vi susat runt på slingrande vägar, upp och ner för berg, in och ut ur små charmiga byar och även tagit en titt på hur Ibizas badvikar ser ut när man närmar sig dem inifrån. Nytta och nöje med andra ord!

Några axplock ur kameran


 

Adams förläggare

Collings-Förlag