Jag vill känna på den!

Om det är någon som tror att vårt liv som Medelhavsseglare är en dans på rosor måste jag tyvärr göra er besvikna. Förutom de uppenbara nackdelarna (som att vi inte kan träffa våra familjer och vänner lika ofta som förr i tiden) har det dykt upp ett litet lyxproblem: min första bok är färdig och jag har bara fått se den på bild – jag som har drömt om det här ögonblicket i så många år!

Första upplagan har lämnat tryckeriet, e-böckerna är klara (finns till utlåning på biblioteken nu) och den kommande helgen är det premiär på Vintagemässan i Malmö. Min novell Alter ego som ges ut av Collings Förlag handlar om Daniel, en framgångsrik Art Director som en dag får känna på att det är en hårfin skillnad mellan framgång och motgång. Han börjar rannsaka sitt liv och får sig en ordentlig chock när verkligheten plötsligt hinner ifatt honom.

Fram till i höstas trodde jag att min första bok skulle bli min ungdomsroman (Doktor Kessners hemlighet, september 2012) men när min förläggare Niklas en dag berättade att han planerade att börja ge ut noveller kunde jag inte låta bli att skriva ihop ett bidrag. Historien har till stor del inspirerats av mina egna år på några av Köpenhamns största reklambyråer.

Om du är nyfiken finns det ett smakprov utlagt på smakprov.se. Dessutom går det att förboka den fysiska boken hos adlibris.se.

P.s. Camilla har också Collings-premiär med sin översättning av Katherine Mansfields ”Den nya Isabel”. Även den finns utlagd på smakprov.se.

De sista dagarna har präglats av vindar som emellanåt nått stormstyrka. Vi ligger tryggt i hamn i San Antoni och så här såg himlen ut innan det brakade loss.

  1. Thomas Veber’s avatar

    Hej,

    Spännande att läsa om era bokprojekt. Bra marknadsföring att lägga upp en smakprov. Jag lästa den från Alter Ego och tyckte att det var så spännande att jag direkt gick in på AdLibris och köpte den 🙂

    Lycka till framöver!

    Hälsningar,
    Thomas
    Skanör

  2. Adam’s avatar

    Hej Thomas,
    Vad kul att du beställde Alter ego! Hoppas att du har fått den och att den inte gjort dig besviken? Vi har tittat till er blogg med jämna mellanrum och sett att ni har bytt båt. synd på er klenod (hon var verkligen vacker!) men ert nytillskott ser också väldigt trevligt ut – dessutom verkar den vara en riktigt bra bobåt. Blir det några fler resor söderut?

    Hej Ralph,
    Det faller sig ganska naturligt att stanna här – måste vara en av Balearernas bästa ankringsvikar! Staden i sig är kanske inte så upphetsande men restaurangen var riktigt bra.

Adams förläggare

Collings-Förlag