Teknikens under

Vad får man om man kombinerar en högtrycksspruta med en vattenskoter och en orädd spanjor? Man får så klart en spansk superhjälte. Stålmannen och Spindelmannen får se upp nu när Högtrycksmannen släppts fri!

För även om hans amerikanska kollegor är begåvade med imponerande krafter har Högtrycksmannen en superkraft de inte kan rå på – han kan nämligen skrämma bort var enda delfin i hela San Antoniobukten! Dessutom låter hans högvarviga vattenskotermotor som pumpar upp vatten till jetmunstyckena mycket mer än någon annan superhjälte kan låta – visst är det coolt!?

 

 

  1. Linda’s avatar

    Ha ja, jättekul!!! Skrattade gott och länge åt Högtrycksmannen – mycket bra namn! Vi har precis kommit hem från Käringön. Det kryllade av HR i olika modeller! Axel och Kajsa undrar om det finns någon badbrygga på nya båten efter att ha blivit nostalgiska av att se så många varianter av “er” båt!
    Kram, Linda

  2. Adam’s avatar

    Hallå, hörde precis att Spaniens nya regering funderar på att använda Högtrycksmannen som hemligt vapen i kampen mot deras dåliga ekonomi – vi följer honom med spänning. Lite vemodigt att lämna en av världens bästa båttillverkare men vi ser också väldigt mycket fram emot att flytta in i vår nya båt. Den har också en badbrygga men inte av samma sort som den jag har skruvat fast på Isola, utan en integrerad sådan – alltså som en urgröpning i aktern. Går lika bra att sitta och svalka fötterna och bada ifrån. Kram på dig och hela familjen!

Adams förläggare

Collings-Förlag