Galletas de jengibre

Titta vad jag hittade på El Corte Inglés idag!

Tror dessutom att det står en liten flaska Dufvenkrooks-glögg i barskåpet, så nog ska vi lyckas uppbåda lite julstämning här i år med. Inte minst med hjälp av årets bästa julplatta:

 1. Jenny’s avatar

  Camilla, Adam,

  Vilket alldeles, alldeles underbart äventyr! Jag har tänkt på er då och då när Malmö har känts trist och undrat hur ni har det… Nu behöver jag inte undra längre! Jag slog upp ordet “livsnjutare” på Wikipedia och tänka sig, där var en länk till er blogg (nej nu ljög jag men där borde vara en! 🙂 Jag har tittat runt lite på er ljuvliga sida och känner mig så väldigt glad för er skull. Tänk att livet kan vara så fantastiskt… Ni är dessutom två så utomordentliga förvaltare av alla dessa njutbara ögonblick- det fina livet är er så väl förunnat!

  Sköt om er och ha en härlig jul.

  Stora kramar från mig (som just fick ett extra stort och mycket inspirerat sug efter la dolce vita… 😉

 2. Jenny’s avatar

  Ps Jag glömde ju att berätta följande: när jag satt och läste boken “Vem där?” för min lille son Axel häromdagen blev jag mycket förtjust när jag la märke till översättarens namn! Roligt 🙂 Han gillar den verkligen. Kram igen!

 3. Camilla’s avatar

  Jenny! Vad kul att du hittade oss! Vi har också pratat om dig då och då och undrat hur ditt liv ser ut – och nu vet vi alltså att det finns en Axel (som dessutom gillar mina rim …), härligt att höra! Och du har rätt, det är ett äventyr, det här båtlivet. Även om vi bott ombord i mer än ett och ett halvt år nu känns det fortfarande nytt och spännande och vi har ingen aning om var vi kommer att befinna oss vare sig till våren, sommaren, hösten eller nästa vinter. Vilket vi gillar, båda två.

  Ha en riktigt skön jul (vem vet, kanske ses vi på Malmös gator alldeles snart – på tisdag susar vi norrut för att tillbringa jul och nyår “hemma” och lämna över vår lägenhet till dess nya ägare!)

  Stora kramar från Camilla och Adam

Adams förläggare

Collings-Förlag

Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/16/149216/yachtisola.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/tarski/sidebar.php on line 4