1-årsjubileum i Ciutadella

Den 23:e juni 2010 lämnade vi svenska farvatten och började vår resa till Medelhavet. Först en kort seglats ner till Travemünde i Tyskland där vi mastade av, och sedan följde tre månaders motorgång på Europas kanaler. I Port Napoleon på franska Rivieran åkte masten på igen och vi tog oss ömsom för segel, ömsom för motor förbi den nyckfulla Lejonbukten och in i spanska farvatten. Efter sex månaders vintervila i Barcelona seglade vi i slutet av april över till Mallorca och för några dagar sedan vidare till Menorca.

Det har varit ett år befriat från TV, dåligt väder och jantelag. Vad vi däremot fått en rejäl portion av är nya upplevelser och intryck, nya vänner från när och fjärran och nya värderingar som gör det omöjligt att återvända till livet vi en gång levde. Att flytta in i båten och ut i världen är det bästa vi någonsin gjort!

Jubileumsdagen firades med ett besök i den sällsynt vackra staden Ciutadella på Menorcas västkust. Så här såg det ut:

  1. Nicky’s avatar

    Gorgeous! 🙂 XO

Adams förläggare

Collings-Förlag