Sista dagen i Belgien

Precis när Belgien börjar bli riktigt vackert är det dags för ett nytt land – Frankrike! Men innan dess tar vi ett storslaget farväl och får uppleva Dinant, en liten stad med en minst sagt dramatisk topografi. Vi började dagen med att lämna Namur och efter några timmars slingrande resa utmed Floden Meuse, som här var kantad med grönskande berg, pittoreska gamla hus och törnrosaslott, anlände vi i Dinant. Det blev en skön dag med vandring ibland kullarna och hemlagade ardenniska lammkotletter. Svårt att fatta att vi är här!


 1. Gerd’s avatar

  Vad fint det ser ut, vad ni får se och uppleva!
  Kram G & I

 2. bakir’s avatar

  SÅ underbart det ser ut – det är precis så man ska ha det, vi njuter med er, fantastiskt! Ha det bra. Kram från Mehmet och Kristian

 3. Adam’s avatar

  Så härligt, hela St. Pauli-gänget samlat!! Kul att höra ifrån er, och hoppas ni har det lika bra var i världen ni än befinner er!

  Stora kramar från Camilla och Adam

 4. Linda’s avatar

  Tips från veterinären:
  Betydligt fler hundägare i Frankrike säger att de äger en pudel än vad det finns pudlar i Frankrike. Ni är ju intresserade av hundar (pudlar), så en lämplig konversation med en hundägande fransos vars hund med god vilja skulle kunna vara besläktad med pudel kanske ska inledas med:
  – Hur mår Er pudel?
  Å andra sidan kan detta om ni har otur kanske upplevas förolämpande till en ägare av t ex en Petit Basset Griffon Vendéen………………
  Lycka till med fransoserna!

  Kram,
  Linda
  (Detta inlägg hamnade tyvärr även under mustachinlägget, ta bort det där!)

 5. Anna’s avatar

  Hej!

  Har följt er via er blogg nu ett tag och det är verkligen roligt att läsa om allt ni får uppleva!
  Jag tänkte passa på att tipsa om hemsidan http://www.sylusen.se/ där ett par från Karlskrona skriver om sin resa. De verkar vara i Holland nu.

  Kram från kusinen Anna!

 6. Adam’s avatar

  Vilka härliga bilder =)

Adams förläggare

Collings-Förlag