Fotoexkursion iland

För en Mallorcanovis som mig var det idel nya vyer som mötte blicken när vi hade parkerat lillbåten vid ”dinghy-parkeringen” och hoppat iland. Och jag blev genast barnsligt förtjust över känslan av semesterort som inte riktigt har vaknat än för säsongen och invånare som lite lojt tillbakalutat njuter av lugnet före stormen, men där man trots det redan kan få sitt lystmäte av tingeltangelstånd, en svag aning av sololjedoft i luften och tonerna av Julio Iglesias och Whitney Houston från de nyvakna strandbarernas högtalare … Det är svårt att förstå att vi är här, mitt i en miljö som är så uppenbart anpassad för en eller två veckors semester och att vi faktiskt får lov att stanna kvar så länge vi vill. Inte för att vi har tänkt stanna just här i Pollensa hela sommaren, men i ögonblicket njuter jag bara av känslan att vi är här och att det är så vackert. För det är det.

Mina första Mallorcabilder
Japp, det var det!

Adams förläggare

Collings-Förlag