Håning och heffaklumpar!

Det går åt mycket håning när man ska komma på riktigt fina ord.

Ledsen för korta inlägg och ytterst sporadisk uppdatering – min enda ursäkt är att en Björn med Mycket Liten Hjärna upptar all min tid dessa dagar. Vi har det dock väldigt trivsamt tillsammans. Och emellanåt kommer Adam med trevliga paus-i-solen-fika-förslag!

Inspiration från originalet.

En annan sorts inspiration.

  1. Linda’s avatar

    Vilken tur att du är en kvinna med En Mycket Stor Hjärna! En sjal som jag lånat/fått (lite oklart vilket) av dig åker med till Montpellier i morgon och till helgen Paris. KOngress+nöje. Salut!

  2. Camilla’s avatar

    Jag är säker på att du fått den, Linda! (Jag börjar mer och mer luta åt att filosofin om att bara äga 3 saker inte är så dum, okej möjligtvis 7 eller kanske 9 då …) I vilket fall som helst njuter jag av tanken på att den får åka till Paris med dig. Hoppas ni får en underbar helg! bisous!

Adams förläggare

Collings-Förlag