Nej, minsann nu får det räcka

Det är fredag, vi är i Barcelona. Nu stänger jag datorn, målar naglarna röda och tar med min man ut på stan!

 1. Mats’s avatar

  Hoppas kvällen blev lika bra som bilden!!

 2. Camilla’s avatar

  Tack Mats! Och den blev till och med bättre – inte helt nöjd med skärpan … Vi firade den sköna kvällen med första sangrian på en uteservering (utan gasolvärmare) i Barceloneta, en pizza i Born och kaffe i Gotíc. Allt inom några minuters gångavstånd.

  Trevlig helg!

 3. Jeanette’s avatar

  Hej Camilla
  Men oj jag blev helt tagen. Vilket äventyr ni är ute på och vilket underbart liv ni har skapat tillsammans. Väldigt inspirerande måste jag säga. Tack så jätte mycket för den fina kommentaren. Jag och min pojkvän bor här i Barcelona bara ett stenkast från Port Vell där jag förstår ni har er båt. Vi jobbar för ett svensk företag och sitter och svarar i telefon i deras kundservice. Men vi ska flytta hem till Sverige i maj har vi bestämt för att börja plugga igen och ta tag i våra liv:) Ingen fara med alla frågor, ni verkar rätt intressanta ni med. Hur länge har ni planerat in att vara i Barcelona?

  Hälsningar Jeanette

 4. Jeanette’s avatar

  PS: Måste berätta om er för min pojkvän. Han kommer svimma av litegrann:) Han vill bo på en båt men sen är han tillsammans med mig som är en lantkrabba in to the bone. Pinsamt nog eftersom min pappa var sjöman i över 25 år…

Adams förläggare

Collings-Förlag