Fem dåliga ursäkter

1. Camilla hinner inte göra några inlägg för att hon är på sluttampen av ett superspännande översättningsuppdrag (om någon på NSA läser det här är ni för sent ute – det mesta av manuset är redan skickat …) 

2. Jag hinner inte göra några inlägg för att jag har knackat upp alla fuskiga lagningar som tidigare ägare gjort på hela vårt däck. Slipat bort minsta lilla rostpor, lagt på fem lager Jotamastic och spacklar just nu för glatta livet.

3. Jag hinner heller inte göra några inlägg för att vår nya lazybag har anlänt tillsammans med vårt nya kuttersegel. Vi fick även nytt UV-skydd på våra två genuasegel – visst blev det snyggt!?

4. Camilla hinner heller inte göra några inlägg eftersom hon fått ett hett efterlängtat paket med posten

Inte så dum va?

Äntligen en lekkamrat till en av mina äldsta och käraste ägodelar!

5. Min sista ursäkt är att jag hjälper vår konstnärliga och sällsynt glädjespridande vän Sally med hennes hemsida

Så här såg det ut på hennes vernissage för ett tag sedan

Lefkasmotiv

 

  1. Lotta’s avatar

    Hej!

    Trevlig läsning om er segling och livet på båt! Är själv i förberedelsefasen inför längesegling och googlade på båtstämpel när jag hamnade på er sida. Min fräga är om det vore möjligt att få ta del av själva båten i er stämpel? Via en länk eller en bild-fil…. Jag har letat efter en snygg båtbild att ha i vår stämpel och denna bild överenstämmer till stor del med vår båttyp som är en däcksalongsbåt och är dessutom en snygg och stilren bild tycker jag.

    Vänliga hälsningar
    Lotta

Adams förläggare

Collings-Förlag