At the Met!

Röda sammetsstolar: check

I lördags tyckte vi det var det dags att kicka igång hösten och stadslivet ordenligt, och vad kan väl vara bättre då än en operapremiär? I Lefkas fina lilla biosalong har vintersäsongens The Met: Live in HD – det vill säga ett samarbete med The Metropolitan Opera i New York som sänder direkt via satellit – precis kört igång, och på dagens program stod Puccinis Tosca. Och det var verkligen operapremiär i ordets fulla bemärkelse både för mig och för Adam. Tre och en halv timme senare ramlade vi ut ur salongsmörkret, uppfyllda och upprymda av upplevelsen. Och jag kan bara tänka mig hur mäktigt det måste vara att se och höra föreställningen ”på riktigt”.

För tillfället nöjer vi oss med ”Live from The Met”, men en vacker dag ska vi minsann sitta i stora salongen

Känner mig nästan som Richard Gere i Pretty Woman när han fascinerat studerar Julia Roberts för att se hur hon reagerar på sin första operaupplevelse …

Adams förläggare

Collings-Förlag