”Att flytta till semesterdrömmen”

Men vad är en podcast egentligen?

Det hände så många roliga och oväntade saker när jag var hemma och hälsade på i Malmö. Bland annat blev jag tillfrågad av min gode vän Pelle Estborn om jag ville vara gäst i Resepodden – en podcast som handlar om resor och resande på alla sätt och vis, som Pelle gör tillsammans med resefotografen Jens Lennartsson – och prata om vårt liv på båten och vårt sätt att resa. Först blev jag lite nervös, jag hade ju inte förberett något, vad skulle jag prata om, hur skulle jag beskriva vårt liv och tänk om jag fick tunghäfta och inte kunde få fram ett enda vettigt ord? Men det var helt ofarligt, väldigt avslappnat och väldigt, väldigt kul!

Faktiskt lika avslappnat som lunchen i solen på Davidhallstorg med Pelle några dagar tidigare … fast här sitter han visst och försöker bestämma sig för om jag skulle platsa i deras resepodd, ser jag nu. 

Så efter att ha synts på bild här på bloggen i snart tre år är det alltså dags att avslöja hur jag låter … och vad jag egentligen tycker om det här livet vi lever. Här kan du lyssna på avsnitt 6 av Resepodden!

Och om det är någon som fortfarande, efter att ha lyssnat på sändningen, undrar vad en podcast egentligen är så finns svaret här!

 1. Ingela’s avatar

  Häftigt att höra dig berätta! Trots att jag sträckläst hela bloggen baklänges och känner till er trip så var det spännande att höra dig “live”.

  Hoppas ni kommer i vattnet snart! Vi har faktiskt lyckats med 12 nätter och 16 dagar i båten hittills – med sjösättning 6 maj på Värmdö i Stockholms skärgård.

  Hoppas ni får en fin sommar!
  /ingela

 2. Camilla’s avatar

  Hej Ingela,
  Vad kul att du gillade podcasten! Och vad härligt det låter att vara i vattnet, kan tänka mig att det är fantastiskt i skärgården nu. Själva lever vi på devisen “den som väntar på något gott …” Snart så!

  Njut av sommaren!
  Camilla

Adams förläggare

Collings-Förlag