Det är januari i Grekland också

Våren är nära – jag känner det på mig!

Även om det inte är riktigt lika kallt här som det tycks vara i Sverige så har det verkligen vilat en tung och blöt januarikänsla över vår båt de senaste tre veckorna. Det har hällregnat, det har haglat hagelkorn stora som spelkulor och det har blåst kuling mer eller mindre konstant. Enligt våra två båtgrannar Colin och Graham – de enda övervintrarna här på varvet förutom Adam och mig – som båda har bott här i många år är detta den blötaste januari Preveza har upplevt på länge. Men! Idag slutade det regna, så kanske har det vänt nu. Kanske kommer solen tillbaka och vi kan snart våga oss ut igen – och kanske till och med plocka fram våra kameror.

 1. SallyRuth’s avatar

  Här hemma har snön snart töat bort. I helgen väntar kallt igen. Då hoppas vi kunna åka skridskor på Mälaren. Från Västerås till Stockholm! Också ett äventyr.
  Kramar Lisa o Janne

 2. Camilla’s avatar

  Låter underbart, Lisa och Janne! Vi kontrar med 15 grader och solsken i helgen – verkar som om vi får en fin helg både i norr och söder!

  Kramar från Camilla och Adam

 3. tyraelvira’s avatar

  vilken vacker bild!

Adams förläggare

Collings-Förlag