Små, men ack så viktiga skillnader

När vi vaknade i morse hade det hänt något. Det var något i luften. Något som doftade annorlunda, eller var det kanske ljuset som hade ändrats? Kan det vara … jo, jag tror minsann att det är Medelhavet som börjar göra sig påmint! Ett par måsar cirklade runt vår båt och när vi tog en morgonpromenad i den lilla fiskarbyn St. Etienne des Sorts (där vi hade spenderat natten på ännu en sån där gratisplats – en utmärkt flytbrygga monterad vid stadskajen + eluttag, till det facila priset av O€!) hamnade vi på ett torg som badade i ljus, omgärdat av fikonträd, olivträd och – palmer!!! Och då menar jag riktiga olivträd som växer i trädgårdar och palmer som inte är planterade i krukor. Helt ofattbart och ganska underbart.

  1. Linda’s avatar

    Hej på er!
    Trevligt att medelhavet närmar sig! Var blir det vinterhamn, tror ni? Vi är lite sugna på att hälsa på!
    Har just kommit hem från internmedicinkongress i Toulouse. Inte så medelhavsvarmt, men fint!

    Kram,
    Linda

  2. Kajsa’s avatar

    Mamma glömde hälsa! Om ni vill se hästarna på min ridskola kan ni gå in på http://www.torns.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=95. Just nu rider jag Grim. Han är lugn och fin men som alla hästar pruttar han alltid på just mig när jag kratsar bakhovarna på honom!

    Kram från Kajsa

  3. Lina’s avatar

    Det ser ju helt underbart ut! Ni lever verkligen drömmen. Och snart vi med! Era bilder är verkligen inspirerande och sinnesretande för oss båtburna- to-be. Ta hand om er! /Lina

  4. Lennart och Anita’s avatar

    Hej på er.Det ser verkligen underbart ut,tänk att få bo i ett träd med
    denna vackra utsikt.Det är trevligt att följa er på bloggen,vi ligger i startgropparna att boka flyg till Barcelona,så vi kan träffas.

    Kram Far och Mor

Adams förläggare

Collings-Förlag