Påsk i Cartagena – en sedelärande historia

 

Påskbordet är dukat! Senapssill, löksill, currysill, ägg, lax och årets hembakade påskbröd. Öl och snaps. Och en väldigt nyfiken påskkyckling …

Moi!

Jag märkte redan i morse att något var på gång, när kokboken åkte fram och Camilla började vissla.

Undrar vad det ska bli? Hoppas det är något med choklad!

Jaha, bröd.

Skål!

Va! Har ni redan tömt en hel flaska?

Hehehe, nu märker de nog inte om jag smyger in här … mmm, choklad.

”Death by chocolate”

 1. Nicklas Rudfell’s avatar

  Hej Camilla och Adam, Hoppas att allt är riktigt bra med er! Men det ser så ut!! 🙂 Underbart att läsa om er på bloggen! Ville bara skicka en hälsning från ett mulet,regnigt,12 m/s, 4 gr – Barsebäckshamn… Jag tog inspiration från er och skaffade faktiskt mig en segelbåt, en X-95, vi köpte den på sensommaren i fjol så det blev inte så många turer men ett par stycken hann vi med. Nu har jag stått och tränat wax on-wax off hela påskhelgen då det är sjösättning på lördag. Jag tänker på er emellanåt och inspireras av era val! Rock on!
  Riktigt härligt att se hur underbart liv ni lever!

  Sköt om er /// Nicklas

 2. Adam’s avatar

  Tjena Niklas,

  Vad kul att höra ifrån dig! Det förvånar mig inte alls att det blev en båt till sist … Tyckte mig kunna ana ett begär som bara går att stilla med ett båtköp. Gratulerar till ett utomordentligt bra val – en X95:a kan man ha mycket kul med! Dessutom går det bra att bo i den också. Om vi verkligen har bidragit med inspiration är vi inte så lite stolta! Det är ju precis det vi hoppas kunna göra. Vi kommer antagligen hem en runda i augusti så om du känner för att visa upp din X95:a är vi inte svårövertalade☺

  Ha det gött och hälsa familjen!

 3. Nicklas’s avatar

  Hej igen,

  Ja, det känns fantastiskt bra! Vi ska sjösätta henne klocka 7 i morgon bitti! Underbart! 🙂 Det hade varit superkul om ni hade hört av er när ni är “hemma” i Skånska myllan igen så vi får bjuda på en fika/lunch i båten! Läste precis om ert sommarprojekt, det går inte att ha det så mycket bättre än så!! 🙂 Ha en riktigt skön tur så hoppas jag att vi ses i augusti!! /// Nicklas

 4. Annika Soulcityguide’s avatar

  Sv: Tack söta Camilla!

  Hoppas ni njuter av solen, här är det fortfarande kallt men solen värmer när den väl kommer fram. Stor kram!

Adams förläggare

Collings-Förlag