Det börjar dra ihop sig

Adjö Blue Moon!

Om några veckor är det slut på hamnliv. Yacht Port Cartagenas liveaboardskara blir mindre och mindre för varje dag och den sista tiden har vi tagit farväl av många av våra övervintrande båtgrannar. Flera av dem kommer vi att stöta på i ankringsvikar i framtiden och höra av via mail, men långseglarlivet innebär tyvärr också att man träffar fantastiska människor som snabbt blir ens vänner, och när man skiljs åt träffas man aldrig kanske mer. Våra svenska grannar Kenneth och Lena på Blue Moon har lämnat oss och är på väg hem mot Sverige efter nästan 11 år ute på världshaven. Även Bengt och Louise på Tinto IV är på väg hem och befinner sig nog snart i svenska farvatten. Hoppas att ni alla har vind och väder med er!

Pizzafrossa tillsammans med Kenneth och Lena i San Antonio, Ibiza.

Tinto IV några dagar innan de gav sig av

Adams förläggare

Collings-Förlag