Tittut!

Så var vi på plats – vi har nått vår vinterhamn i Cartagena. Efter lite drygt en veckas vistelse i San Antonio på Ibiza fann vi äntligen en lucka i vindschemat. Av någon anledning missade de hårt upptagna vindarna att planera in en kuling under både måndagen och tisdagen och då passade vi på. Det blev nästan exakt 24 timmars motorgång över ett hav som åtminstone till en början bjöd på ordentliga Atlantdyningar. Blue Moon gjorde allt hon kunde för dra ifrån men Isola vägrade ge sig – likt en ettrig liten terrier ignorerade hon sin ringa storlek och bet sig fast. Eller var det kanske Blue Moon, som i egenskap av fullvuxen båt började känna moderskänslor och snällt väntade in sin mindre släkting?

Isola är i vilket fall som helst mäkta stolt och vi har inte hjärta att undersöka hur det verkligen ligger till …

Den där masten känner vi igen …

Utsikt från ventilen (fönstret) i vårt pentry

Solen gick precis upp innan vi tuffade in i Cartagena (mellan bergen ligger världens kanske vackrast belägna oljeraffinaderier)

  1. Adam’s avatar

    Hej Adam,

    Hur har ni det? Imorgon skall jag iväg och kolla in en 312.. blir kanske med båt igen den här säsongen efter 2 år utan =). Vad var det för teakläggare du rekommederade?

    //Adam

  2. Adam’s avatar

    Hej Adam, känns alltid lite märkligt att svara någon med samma namn;-) Varvet som är fena på att lägga nya teakdäck heter Ellös Teakservice och ligger på Orust. Om du inte hittar en fin 312:a vet jag en som ligger i Cartagena – nämligen vår … Vi funderar på en lite större båt nu sedan vår lägenhet blivit såld. Kommer dock bli väldigt svårt att skiljas från Isola med tanke på allt jobb vi lagt ner och alla positiva kommentarer vi får för henne. Lycka till med båtjakten!

Adams förläggare

Collings-Förlag