Where do you go to, my lovely?

En efterlängtad road trip

Inte en chans att vi skulle lämna västkusten utan att återse vår favoritby Fornalutx – platsen som fortfarande får oss att drömma fikonträdsdoftande stenhusdrömmar – men den här gången ville vi närma oss från land. Via den slingrande kustvägen, med stopp i Banyalbufar, Valdemossa, Deia och Soller, susade vi fram på vår Burgman, med den ljumma sensommarvinden svepande runt benen. Nästan ensamma på vägarna, genom hårnålskurvor och vindlande tunnlar, intill bergsväggar som stupade hundratals meter rakt ner i havet och med en utsikt som fick oss att tappa andan … På en så vacker väg måste man färdas med stil.

  1. Taru’s avatar

    Men Snyggt! Gillar era duo-bilder!

  2. Camilla’s avatar

    Tack Taru! Det är kanske helt enkelt så vi gör oss bäst – tillsammans! Har precis angjort Ibiza och tänkte hänga här ett par veckor. Tips på något vi inte får missa?

    Kram!
    C&A

  3. Bakir’s avatar

    You both look fab!

    Kram från Mehmet & Kristian

  4. Camilla’s avatar

    Hej Mehmet och Kristian! Så kul att ni följer med oss på resan! Ser fram emot en liten gettogether när vi hälsar på hemma i stan i vinter 🙂

    Kram på er båda!

  5. Taru’s avatar

    Underbart att ni har tagit er till vår favoritö i balearerna. Ibiza är magiskt, det finns mängder av platser att besöka. Några små tips:

    Ön Forementera söder om Ibiza är fantastisk. Kolla tex in ankringsviken Cala Saona på västra sidan, underbart vatten och där finns vackra grottor att utforska. Om ni gillar gyttjebad, så finns det ett vid Espalmador.

    På självaste Ibiza finns mängder av restauranger att botanisera bland om ni nu är ute efter det. Kanske kan ni hyra en skoter även där för att ta del av allt det som finns på ön? Det kan vara krångligt att ta sig runt annars. Restaurang Amante är en fin favorit, men ser ut att endast vara öppen för lunch nu under lågsäsong http://www.amanteibiza.com/.

    Är ni sugna på att kolla in en härlig inredningsbutik/café/klädbutik, ta er till Sluiz i San José. Gamla stan i Ibiza town kan också vara värt ett par besök, vet ej hur stillsamt det är nu under lågsäsong men helt klart är det mer tranquil än på somrarna, vilket ju är ganska skönt förstås.

    Hojta om ni har några mer funderingar! Är säker på att ni kommer ha än härlig tid på ön!

  6. Gerd’s avatar

    Ni är ju så läckra! 😉
    Kram från er Singapore “grannar!

  7. lotta rasmusson’s avatar

    Härliga bilder på er bägge 🙂
    Era märkliga besökare samt vädret är också värda en 10-poängare !
    Här hemma regnar och båser det för tillfället,
    men vad gör väl det när min nya bil är en Seat IBIZA !
    Ja närmare än så lär jag nog aldrig komma :)))-
    Ha en fortsatt fin höst.
    Kram på er
    Lotta

  8. Camilla’s avatar

    Hej Lotta!
    Helt rätt, med en Seat Ibiza är sommaren aldrig långt borta 🙂 Så himla kul att du hänger med oss – det är fint när gamla vänner dyker upp i ens liv igen!

    Stora kramar från oss båda!

Adams förläggare

Collings-Förlag