I väntan på Ibiza

Efter några dygn i Santa Ponsa seglade vi häromdagen de sista sjömilen till Port de Andratx. Förra gången vi var här kändes det lite väl exploaterad och turistifierat – men i jämförelse med Santa Ponsa är det rena himmelriket! Men det är klart, om man drömmer om en semesterort helt uppbyggd av betong och ett restaurangutbud bestående av fish ’n chips-pubar som visar engelska ligamatcher på storbildsskärmar dagarna i ända är det förra att föredra …

Innan vi säger farväl till Mallorca och tar oss de 59 sjömilen till Ibizas norra spets väntar ett besök på det lokala tvätteriet, några kortare utflykter och en del jobb. I gynnsamt väder borde överfarten kunna klaras av under dygnets ljusa timmar – bara att invänta en riktigt bra prognos.

P.s. Trots att vi snart är inne i oktober ligger både luft- och vattentemperaturen på lite drygt 25° C – underbart!


 1. Linda’s avatar

  Även i Sverige är det varmt! På väg med tåg från Hudiksvall efter en lyckad föreläsarturné om illamående hos hund. I Hudiksvall var det 20 grader och sol! Hälsade även på min kompis Pia från vet.högskolan, hon hälsar till er!

  Kram,
  Linda

 2. www.’s avatar

  Katniss’ style of eating is bound to be trendy after this year’s Games, serve them some Fire Roasted Rabbit with Ember-Baked Parsnips. I don’t have a recipe for the parsnips, but it’s not rocket

 3. www.mrsampson.com’s avatar

  Oi Pedro!!Sou nova por aqui… Achei o blog esses dias depois de ler um post da Cony do Futilish e simplesmente amei…Espero que vc continue com este trabalho tão bacana… Amei seu blog e a forma como trata seus leitores..Sucesso sempre!!BjosFlávia

Adams förläggare

Collings-Förlag