Baddagar

Det är varmt här nu. Riktigt varmt. Sådär varmt så att man bara vill kasta sig i vattnet det första man gör på morgonen, och innan man lägger sig med för den delen. Och några gånger till under dagen. Jag måste erkänna att det kan vara lite förödande för arbetsmoralen, men man kan ju också se det som att det piggar upp och att man jobbar ännu bättre efteråt när man har fått svalka hjärnan lite. Dessutom är den allra bästa tiden att jobba faktiskt kvällarna när det är svalare och lugnare runtomkring, efter att alla dagsseglare lämnat ankringsviken – som just nu heter Cala dels Mats och ligger precis intill den fina lilla hamnen Porto Petro på sydöstra sidan av Mallorca.

Adam rattar vårt favorittransportmedel, den oumbärliga dingen. Idag lastade vi den full med matsäck och snorkelprylar och puttrade iväg till en annan liten cala precis runt hörnet.


Parkerade på stranden


Och snorklade och badade i några timmar


När vi kom hem igen blev vi lite sugna på att bada. Adam försökte imponera med ett hopptrick.


Och ett till


Medan jag hoppar med lite mer stil


Ett litet kliv …


Och sen kommer sommarvrålet!

 1. Linda’s avatar

  Härligt med värme! Är just nu i Denver, Colorado – här är det också varmt! Har shoppat som en tok (det är BILLIGT!!!). I morgon börjar kongressen för mig, det blir också kul på sitt sätt! Har dock inte badat (men köpt nya bikinis!)

  Kramar från Linda i USA

 2. Linda Pierre’s avatar

  Guuuud så härligt det ser ut! Här i Sthlm är det väl en så där 14 grader och regn. Precis som det brukar så där lagom till midsommar! Nä tack för era inspirerande inlägg som får oss att stärka vår dröm om att flytta till Spanien ytterligare! 🙂

 3. Annika’s avatar

  Så härligt att se era fina bilder, man saknar Mallorca… Kram på er från Annika o Per!

 4. Nicky’s avatar

  Gud vad härligt!!! 😛 Jag blir avis 😉 🙂 Ha det bra! XO

 5. Camilla’s avatar

  Hej allihop och tack för era kommentaren! Det värmer alltid att få lite kontakt med “andra sidan” 🙂 Ledsen att jag inte svarat men vi har verkligen varit avskurna från yttervärlden ett bra tag nu – försöker njuta av det, men det tar ett tag att vänja sig. Kramar till er alla!

  C&A

Adams förläggare

Collings-Förlag