Precis vad jag önskade mig …

Rasslande palmer, havets brus i bakgrunden, tunna molnslöjor, en skön solstol och en bok som jag har sparat på länge, länge för att läsa vid rätt tillfälle. Så ville jag tillbringa min födelsedag. Med världens bästa man bredvid mig, förstås. Och det fick jag.

Shhh, stör mig inte jag läser …

Jaså, du ville bara bjuda mig på en paraplydrink till? Mmm, det är härligt att fylla år!

 1. Kajsa’s avatar

  GRATTIS CAMILLA!
  (I efterskott!)
  Första dagen på sommarlovet idag! = Hääääärligt. Passar lilla hunden Sigge. Korsning Chihuahua och kinesisk nakenhund. Fast det syns inte något från den “nakna” sidan. Egentligen ser han ut som en liten gris. Enligt mig och antagligen resten av familjen är Sigge väldigt go. Det tycker INTE katten Herman… Han tycker det är hemskt att ha detta lilla monster i huset. Tur för Herman att Sigge ska hem till sig redan på måndag. Men jag tror nog att det till en början kommer kännas lite tomt utan “tick tick tick” ljuden från Sigges promenader runt i huset. Han är väldigt väluppfostrad och har väldigt dåligt självförtroende. “En sådan hund hade man ju kunnat ha”, den meningen förekommer rätt ofta. Men ibland blir det lite rörigt i djurens värld; Herman är RÄDD för Sigge och Sigge är RRÄÄDDDD (!!) För Herman. Man tänker först att Sigge inte borde var rädd, det är ju han som är hunden. Sedan tycker man att Herman INTE borde var rädd, Sigge är ju rädd för honom!! Sedan går det runt sådär…

  I vilket fall; (rätt) soliga hälsningar, från Hela familjen Toresson!

 2. Camilla’s avatar

  Tack för grattiset! Och vad härligt med både sommarlov och hundbesök! Jag är väldigt nyfiken på hur han ser ut, den där Sigge, ni kanske kan ta en bild så att vi får se när vi kommer hem i sommar? En liten grishund … 🙂

  Hälsa tillbaka till hela familjen och särskilt till er två sommarlovsfirare!
  Kramar från Camilla och Adam

 3. Nicky’s avatar

  Underbara bilder! 🙂 XO

Adams förläggare

Collings-Förlag